In ons atelier worden op professionele manier en met veel zorg op ambachtelijke wijze exclusieve lijsten gemaakt. De lijsten worden in eigen atelier gekleurd, en voorzien van bladmetaal.

Zo kan iedere lijst passend bij het schilderij en naar wens van de klant worden vervaardigd. De lijsten worden z.g.n. "over de hoek afgewerkt", waarmee AAB lijstenmakerij zich van andere lijstenmakers onderscheidt.

Doordat wij gebruik maken van onze eigen houtbewerkings machines is er de mogelijkheid om naast de standaard "compo" profielen elk gewenst profiel te maken en te bewerken. Ook kleur aanpassingen etc. behoren tot de mogelijkheid.

Naast de handvervaardigde lijsten kunt u natuurlijk ook een keuze maken uit een ruim assortiment moderne zilveren en gouden lijsten, bak- en ornamentlijsten, etc.  Ook voor de verkoop, het opplakken en vernissen van gicleés, diverse soorten glas en passepartouts, schilderij ophangsystemen en andere kunst benodigdheden kunt u bij ons terecht. Door onze ervaring en nauwe samenwerking met kunstenaars, kunnen wij u helpen een juiste lijst bij uw schilderij te zoeken.

Dus bent u op zoek naar een mooie exclusieve lijst voor uw schilderij, maak dan eens vrijblijvend een afspraak.
De lijstenmakerij is in Berlikum zo'n 10 km ten noord- westen van Leeuwarden.

Handgemaakte lijsten zijn er al vanaf 85,- euro